Ελλάδα: Τραυματίστηκε σοβαρά ληστής σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς

Ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε νωρίς το πρωί μεταξύ αστυνομικών και κακοποιού στα Βίλια Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίδοξος ληστής είναι σοβαρά τραυματισμένος.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 8:30 το πρωί, όταν τρεις κακοποιοί αποπειράθηκαν να ληστέψουν τα ΕΛΤΑ στα Βίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, οι θρασύτατοι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, ζήτησαν από τον υπάλληλο να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και παρέμειναν παρότι λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από πολίτες που ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες του τοπικού τμήματος ασφαλείας έφτασαν στο σημείο. Επιχείρησαν να ελέγξουν έναν άνδρα ύποπτο για τη ληστεία, ζητώντας του να παραδοθεί, εκείνος όμως, όχι μόνο δεν το έκανε, αλλά άνοιξε πυρ εναντίον τους. Από την ανταλλαγή των πυροβολισμών ο ένας δράστης τραυματίστηκε σοβαρά και συνελήφθη.

Αστυνομικοί έχουν στήσει μπλόκα για τον εντοπισμό οχήματος, που επιβαίνουν δύο άτομα, ενώ σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό κατά μήκος της εθνικής οδού Κορίνθου – Αθηνών.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί